Dea Flores RICINUS 50 ML

Šifra proizvoda: C026709
22,88 kn
Pdv uključen.
Dostava nije uključena u cijenu.
Dostupnost: Dostupno
  • Latinski naziv: Ricinus communis oil

    Ulje ricinusa ima široku primjenu u kozmetici zbog svoje sposobnosti povlačenja vlage iz zraka i zadržavanja na koži, čime potiče njenu hidrataciju. Ulje je bogato masnim kiselinama pa na kožu djeluje umirujuće. Ricinusovo ulje se koristi u njezi kose, trepavica i obrva te potiče njihov rast. Također se, u kombinaciji s manje viskoznim uljima, koristi u preparatima za skidanje šminke.

    Uzgoj: kontrolirani biološki  

    Način dobivanjahladno prešanje 

    Zemlja porijekla: Indija

    Brand: Dea Flores
    Besplatna dostava iznad 300.00 kn
    Product tags